Creatief denken, slimmer werken

Een product dat niet (meer) voldoet, een bedrijfsonderdeel dat niet meekomt in de veranderende wereld of een afdeling met vastgeroeste ideeën. Wij helpen je op weg door je te helpen anders naar het probleem én de oplossing te kijken.

Ook online mogelijk.

Leer hoe je creatief en eigenwijs leert denken en hoe de gekste ideeën naar uitvoerbare vernieuwingen en verbeteringen kunnen leiden. Door het gebruik van specifieke creatief denken technieken worden de valkuilen uit de dagelijkse praktijk vermeden en kom je tot echt nieuwe inzichten en antwoorden. Zo worden het probleem en de mogelijke oplossingen verkend en uitgewerkt.

Naar aanleiding van een van te voren besproken vraag ga je op een andere manier naar de vraag en het antwoord kijken. Afhankelijk van de wens kan enkel het denkproces worden begeleid of kan ook de verdere uitwerking en de opvolging van de nieuwe ideeën worden begeleid.

Vertel mij meer

Opbrengsten

Creatief kunnen denken, eigenwijze oplossingen verzinnen en deze kunnen toepassen zijn de motor voor vernieuwing en verbetering. Voor jezelf, je team en je organisatie. De opbrengsten zijn zo begrenst als je verbeelding.

“Imagination is more important than knowledge. ” – Einstein –

Kosten

De kosten zijn afhankelijk van de groepsgrootte, locatie en het aantal dagdelen. Indien gewenst kan de training ook in de avond plaatsvinden. Neem contact op voor de mogelijkheden!

creatief denken fotolijst