Feedback 2.0 Weg met de regels!

“Verantwoordelijkheid voor dat wat je zegt èn verantwoordelijkheid voor het ontvangen van de boodschap. Dat is de feedback van deze eeuw”

We kennen het allemaal. Feedback. Lastig gedoe. Je wil graag dat je medewerkers zich uitspreken, over de goede en minder goede dingen die er dagelijks op de werkvloer gebeuren maar wat blijkt, ze schieten er vooral van in weerstand. En wees eens eerlijk, hebben we dat niet allemaal een beetje? Alleen al die regels… dat is toch niet meer van deze tijd!

Proberen en doen. Fouten maken mag!

Vanuit de positieve insteek geven we ruimte en veiligheid voor de moeilijkere onderwerpen. Hoe zeg je iets en hoe reageert de ander daarop. Begrijp je de reactie van de ander? Klopt de non-verbale communicatie met de verbale reactie? En hoe kom je in gesprek? Met behulp van verschillende oefeningen leren medewerkers feedback te geven en ontvangen. Geen regels maar respect. In normale mensentaal leren zeggen wat je vindt en nodig hebt. En ook leren reageren op dat wat er gezegd wordt. Direct en ongecompliceerd.

Kom naar deze eeuw. Leer effectief feedback geven op de manier die bij deze tijd past.
Feedback met respect. Geen regels maar open, eerlijk en duidelijk communiceren.
Positief met ruimte. Vanuit positieve feedback naar de moeilijkere onderwerpen.

Praktische informatie:

De kosten zijn afhankelijk van de groepsgrootte, locatie en het aantal gewenste dagdelen. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Deze training wordt gegeven door Ingrid Klinkert en Marion van Wezel.

feedback fotolijst

Klik hier om contact op te nemen