Het trainingsmenu

Leren is misschien wel het belangrijkste onderdeel van eigenwijzer worden. Training is een goede manier om iets te leren. Proceschef maakt gebruik van verschillende methodes waarbij het uitgangspunt is dat de je tijdens een training vooral “doet”. Door de verschillende zintuigen aan te spreken en veel spelelementen toe te voegen leer je door te ervaren in plaats van door te zitten luisteren. En als chef geeft Proceschef een deel van de trainingen natuurlijk in de keuken.

Op het Proceschef menu staan de volgende trainingen:

Teambuilding 

Wat is het recept voor een lekker lopend team? Welke ingrediënten zijn er nodig voor goede samenwerking? En hoe kan je team dat op een effectieve en leuke manier leren en ervaren? Leer over de verschillende teamrollen en pas deze kennis in de praktijk toe. Deze training geeft het team een positieve boost en verbeterd de samenwerking.

Creatief denken, slimmer werken

Nieuwe oplossingen verzinnen voor bestaande problemen of het bedenken van innovatieve nieuwe producten. Vaak zeggen mensen dat ze niet creatief zijn en het moeilijk vinden om eigenwijs out-of-the box te denken. En dat terwijl het eigenlijk heel gemakkelijk is. Ervaar hoe creatief je eigenlijk bent en leer hoe je met een paar simpele technieken creatief kan denken.

Feedback 2.0 Weg met de regels!

Breng feedback naar deze eeuw. Het blijft lastig, feedback geven. Het is vaak iets dat moet, maar wat niet vanzelf gaat. Goede communicatie is essentieel en “feedback” is daar onderdeel van. Veel mensen hebben training gehad en de feedback regels geleerd maar kunnen dit toch niet toepassen.

Project Kick-off training

Start uw project goed met een leuke en leerzame kick-off. Is er behoefte aan teambuilding of juist dat extra beetje kennis om een project eigenwijs te maken? Elk project is uniek! Afhankelijk van wat er nodig is om het project een vliegende start te geven wordt de kick-off op maat besproken en ingericht.