Training

Leren is misschien wel het belangrijkste onderdeel van eigenwijzer worden. Training is een goede manier om iets te leren. Proceschef maakt gebruik van verschillende methodes waarbij het uitgangspunt is dat de je tijdens een training vooral “doet”. Door de verschillende zintuigen aan te spreken en veel spelelementen toe te voegen leer je door te ervaren in plaats van door te zitten luisteren. En als chef geeft Proceschef een deel van de trainingen natuurlijk in de keuken.

Blended learning

Afhankelijk van de wensen, kan je gebruik maken van de zogenoemde “blended” leervormen. Je vult de training aan met online middelen. Denk bijvoorbeeld aan een gezamenlijke online brainstorm of aan iets simpels als het elkaar van tevoren leren kennen met een Facebook-groep. De mogelijkheden zijn bijna oneindig en daardoor goed aan te sluiten op de leerwens en de doelgroep.

Samenwerking

Proceschef werkt samen met andere trainers en is onderdeel van De Kracht van de Verschillen. Bij overige trainingen is het aantal trainers afhankelijk van de groepsgrootte en doelstelling.

Kijk in de menukaart voor de trainingsmogelijkheden.

“Tell me and I forget. Teach me and I remember. Involve me and I learn.”
– Benjamin Franklin –